Står du og mangler en revisor?

Hvorfor indgå en aftale med en revisor?

En revisor er ham eller hende, der holder styr på din økonomi, når du selv er ved at miste overblikket. I mange tilfælde har man også bare en revisor, fordi de er bedre til dét der med tal end en selv. Det betyder, at mens du gør det, du er god til med din business, gør revisoren det han eller hun er god til: nemlig matematikken og vejledning i selvsamme. 

Med en revisor følger nemlig ikke kun en opgørelse af ens penge og hvordan det hele skal hænge sammen. Nej, det giver dig nemlig også et godt indblik i, hvad der egentlig ligger og rodder rundt nede på bundlinjen, og hvad du kan bruge din virksomheds nøgletal til. 

Du kan nemlig sørge for, at sammenligne dine tal med konkurrenternes og generelt kan en revisor hjælpe dig med at holde styr på forskellige virksomheds strategier, din skat, dit forhold til banken, og så videre, og så videre. Et godt bud på en revisor kunne for eksempel være https://www.borregaard-maagaard.dk/

3 tegn på at det er tid til at anskaffe dig en revisor

Der er dog også nogle forskellige ting, du kan kigge efter, når du overvejer om du bør booke en revisor. Første tegn er at din økonomi er helt galt. Hvis du ved, at det hele sejler, ved du også, at du har brug for en revisor. 

Tegn nummer to er også at du er en lille smule stresset. Måske er du vant til at klare alting selv, men i nogle tilfælde er det en god idé at være opmærksom på hvornår nok er nok – og lade nogle andre overtage. 

Tegn nummer tre er at du gerne vil lave lidt mere ud af din business. Den går måske fint nok, men du vil gerne optimere den lidt – det kan en revisor også hjælpe dig med.