Skab en lækker stemning i boligen med fototapet

Når stuer og værelser skal have et nyt look vil de fleste bolig ejere sikkert tilkalde en maler – eller eventuelt selv svinge pensel og maler rulle. Men skal der ske noget helt nyt, og skal der helt anderledes kolorit på væggene i stuer og værelser, kan du overveje at tænke ud af boksen, og i stedet investere i flot og fantasifuldt fototapet.

Hvorfor skal jeg vælge fototapet?

Du skal vælge fototapet hvis du har lyst til at prøve noget nyt. Med fototapet kan du tilføje nye dimensioner til et rum, lige som du kan skabe en helt særlig stemning og atmosfære. Du behøver ikke at plastre samtlige vægge i stuen eller i soveværelset til med fototapet. Du kan sagtens vælge blot at dekorere en enkelt væg – og få en utroligt kraftfuld effekt. Og så er fototapet ikke nødvendigvis alt dominerende.

Fototapet behøver ikke at have et motiv, som for eksempel en bøgeskov eller en solnedgang på en tropisk sandstrand. Da fototapet først kom frem en gang i firserne var den denne form for motiver som var de dominerende. Men nu om stunder kan du få fototapet som bidrager til dit decor snarere end at overskygge det.

Du kan vælge et fototapet som giver en illusion af en rå murstens væg, så din stue kommer til at ligne et originalt New Yorker loft. Eller du kan at beklæde en endevæg med gulv til loft fototapet som afbilder et gammelt bibliotek hvis hylder bugner af klassiske værker, og dermed skabe en hyggelig og litterær stemning.

Fototapet til børneværelset

Der ud over er det oplagt at glæde børnene med farvestrålende fototapet, som gør børneværelset ekstra hyggeligt og spændende at opholde sig i. Du kan finde fototapet til hele huset i Sohu ApS’ online shop – se det store sortiment på sohu-shop.dk