Kan du selv varetage din hjemmesides SEO?

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Søgemaskineoptimering. Det er en kompleks størrelse, og mange virksomheder er forskrækkede over at række ud efter hjælp, da det er svært at gennemskue seo priser på forhånd. Det skyldes, at der er så mange faktorer, der spiller ind på prisen, at man ikke kan lave en klar oversigt over priserne. Langt hen ad vejen kan det dog betale sig, at hyre professionelle til det grove arbejde og stå for lidt af det selv.

Det kan du selv stå for

Hvis du har en hjemmeside, hvor der ofte skal postes nye indlæg, fx en blog, så er det en god idé at lære de grundlæggende spilleregler for seo-tekster, indhold og søgeord. På den måde kan du varetage en del af seo-arbejdet selv og bruge pengene på det arbejde, du ikke selv mestrer.

Her skal du have professionel hjælp

Hvis du er blogger som i ovennævnte tilfælde, så har du garanteret en massiv specialistviden om lige præcis det, du blogger om. Men du ved sandsynligvis ikke så meget om backlinks, hosting og teknik. Derfor kan du med fordel overlade det grove arbejde til professionelle og koncentrere dig om det, du er god til – og måske implementere enkelte seo-strategier i dine tekster, så de bliver mere Google-venlige.