Kan du kende forskel på spiludviklere og spiludbydere?

Måske er du lidt ligeglad med, hvad forskellen er på, hvem der udvikler for eksempel casinospil, og hvem der er udbyderne af disse.

Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at hvis du kan lære at afkode forskellen på disse – også når der er sammenhæng mellem dem – så kan det gøre, at du kommer lidt nærmere den store gevinst?

Forestil dig jo, du har en spillemaskine, som du har godt held på, men som du er blevet lidt træt af at spille på, fordi du gerne vil prøve noget andet, der givet dig fornyet spænding.

Dog ønsker du ikke, at du bruger unødvendig tid på en anden spillemaskine, som du skal sætte dig ind i, aflure, afkode og blive god til at spille på, førend du observerer via egne erfaringer, at du faktisk sammenlagt har spildt tid på den “nye” maskine – og tabt mange penge på det.

Ville det derfor ikke være rart, hvis du vidste næsten med det samme, hvilken anden spillemaskine du skulle bruge din tid på, som på en og samme tid ville give dig ny spænding, og som du relativt hurtigt kunne sætte dig ind i – og høste gode penge fra?

Vi antager stærkt, hvis du er garvet online-gambler, at svaret er “Ja!” til dette.

I den virkelige verden er vi mennesker også meget vanedyr, der går efter de samme ting, som vi er vante til. Måske er du til en bestemt type fastfood, hvor du ikke kunne finde på at vælge en anden leverandør til.

Disse “madudbydere” bruger lang tid på at gøre reklame for dem selv, så du kan finde dem i gadebilledet verden over.

Det samme gælder med spiludviklere. De sætter deres logo enten tydeligt eller mindre tydeligt på deres spillemaskiner.

Så næste gang, du leder efter en nogenlunde lignende og positiv spiloplevelse, så skal du bare gå efter logoet eller anden indikation om, hvem der har lavet dette bestemte spil, så du kan finde noget tilsvarende.