Hvor skal du gemme dit skøde henne?

Måske har du læst en del krimier eller set thrillere på film, hvor omdrejningspunktet ofte kan ende med at være, at det afgørende spor eller løsning på problemet er at finde det skøde, som kan rette op på alting, der er efterladt af den døde.

Men skødet er bare blevet gemt godt væk, så der går ren skattejagt i den enten bevidst eller ubevidst, hvor man leder efter skødet via mange spor, der er blevet lagt ud, eller som detektiven kan snuse sig frem til, fordi der er lagt fælder i vejen for en, eller folk ikke siger sandheden.

Måske er der endda lavet en ændring af skøde, som kan få uheldige konsekvenser, fordi de blev lavet til sidst, som de andre potentielle arvinger ikke kendte til – eller der er tale om en forfalskning!

Sådan ligger landet sjældent i virkeligheden, selvom der da er set tilfælde, hvor virkeligheden næsten overgår fiktionen.

For et skøde er skam et vigtigt middel for at få fordelt goderne, opgjort arven og udredt for skyldnerne, hvor de skal indkassere deres tilgodehavende.

Sådan er det for selv de mest almindelige mennesker, når der sker et dødsfald, men hvis man så er oppe i at tale om skøder fra efterladte, der måske havde mange penge på kistebunden eller skal videregive et firma, så kan der komme meget på spil.

Ofte er den slags dog afklaret for længst, da alle mennesker ved, de skal dø, så de gerne vil forsikre deres arvinger.

Men hvor skal man lægge ens skøde?

Man behøver jo ikke ligefrem grave det ned i haven i en kiste, men måske har man et pengeskab derhjemme, hvor man kan lægge det i.

Eventuelt kan man også få det placeret i en bankboks, så man ikke kan miste det derhjemmefra.

Skal du have ordnet et skøde generelt, så kan eboligadvokat.dk hjælpe dig.