Find din personlige parfume online

Der findes utroligt mange lækre parfumer på markedet i dag – og det kan godt være svært at vælge, hvilken én man ønsker sig. Men du bør ikke overlade dit valg af parfume til tilfældighederne. Det er mindst lige så vigtigt, at du vælger den rette parfume, som det er at du vælger en frisure som passer til dit hår og til dit ansigt – og selvfølgelig til dit personlige udtryk.

En parfume er for lugtesansen, hvad din makeup, dit hår og din tøjstil er for synet. Men hvor vi har tendens til at lægge et dømmende filter ned over det, vi ser, er duft indtryk langt mere umiddelbare. Din duft vil have nået hjernen på den person, du står over for, førend synsindtrykket har haft tid til at bundfælde sig.

Du ved sikkert fra dig selv, hvordan dårlig lugt kan påvirke eens indtryk af et andet menneske. Møder man en frastødende duft, vil man uvilkårligt trække sig tilbage, som ren refleks. Omvendt kan man føle sig ganske fortryllet af en lækker og behagelig duft. Og for at opnå denne duft er du nødt til at teste din nye parfume grundigt, førend du beslutter dig endeligt.

Giv parfumen tid til at udvikle sig

Det forholder sig nemlig sådan, at en parfume sjældent vil lugte på samme måde, når den har fået tid til at udvikle sig lidt. Parfumen skal testes direkte på huden, hvor den så vil udvikle sin endelige duft. Dette sker i samspil med din egen kropsduft – og resultatet kan være meget langt fra det, du ønsker. Derfor er det vigtigt, at du bruger tid og omhu på at udvælge den parfume, som skal omgive dig med et personligt duftskær, og allerhelst skabe et positivt førstehånds indtryk.

Når du har fundet den rette duft, kan du købe parfume online hos sephora.dk