Find det bedste beachvolleynet online

23 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Inden for de seneste år er det blevet populært at udføre sportslige udendørs aktiviteter på stranden og andet steds i det offentlige rum. Blandt disse aktiviteter finder vi eksempelvis frisbee golf, stangtennis, og så selvfølgelig beachvolley.

Hvad er beachvolley?

Beachvolley er en variation over temaet volleyball, som spilles udendørs på en strand. Generelt er beachvolley opbygget som traditionel indendørs volleyball, men der er andre regler for udførelse af slagene hvilket bevirker at den tekniske sværhedsgrad er lavere ved almindelig volleyball.

Man må for eksempel ikke loppe bolden over nettet, men kun sende den over med fingerslag hvis det foregår vinkelret på skulderens retning. Da bolden ikke må rotere efter et fingerslag, vælger de fleste spillere at slå til bolden med bagger slag.

beachvolleynet

En beachvolley bane er består af et areal på 8 x 16 meter opdelt af et net således at den enkelte bane halvdel udgøres af et kvadrat på 8 x 8 meter. Nettet er for herrer udspændt i en højde på 243, og for damerne i en højde på 224 centimeter.

En beachvolley bold har dimensioner som en almindelig indendørs volleyball bold, men er blødere, med en vandafvisende overflade malet i klare farver – som oftest blå, gul og hvid. Beachvolley spilles i shorts og tank top – og da spillet foregår udendørs er det tilladt at spille iført kasket og solbriller.

Find udstyr til beachvolley online

Hvis du synes at beachvolley lyder som en sjov og inspirerende sportsgren, er der gode nyheder. Det er nemlig hverken dyrt eller svært at etablere en beachvolley bane. Det kræver bare et egnet areal, en god beachvolley bold, og så et rigtigt beachvolleynet.

Hos Vshop kan du finde beachvolleynet og lignende udstyr til markering og etablering af en beachvolley bane. Og det til aldeles rimelige priser.

Klik ind og læs mere på Vshops hjemmeside https://vshop.dk/shop/595-beachvolleynet/ 

Flere nyheder