Få sikkerheden i top med glasværn

Vi skal ikke ligefrem ud i at tale om panserglas til brug mod demonstrationer, men man føler sig næsten lige så sikker, når man benytter sig af glasværn.

For du kender måske godt den situation, at du har et sted – lad os sige en balkon eller en tagterrasse – hvor du ved, at der kunne være en skøn udsigt, men der er også grund til at skærme af for vinden, flyvende materialer i blæsevejr og storm og ikke mindst for at holde styr på børn, små dyr og løse genstande, der ikke skal falde ud over kanten.

Man kan vælge at sætte nogle planker op, men så forsvinder den gode udsigt jo; man kan også lave et mindre hegn, så rullende ting og sager ikke falder ud over siden, og små babyer og dyr ikke direkte kan dratte over kanten, men så har man stadigvæk ikke afskærmet for vinden.

Løsningen er at bruge et glasværn.

Glasværn er både æstetisk pænt og en god sikkerhed

Lad os se nærmere på sådan noget med at skulle bruge et glasværn i Hobro, hvor vi netop antager, at man er husejer, der gerne vil kunne nyde at benytte sig af ens terrasse oppe ved tagetagen.

Så vil man gerne skærme af for, når det blæser, så man kan sidde og spise deroppe uden problemer, mens man nyder den pæne udsigt ud over området – det kan glasværnet være med til at gøre.

Og skulle det blæse eller næsten storme nogle dage, så kan man også undgå via glasset, at der flyver nogle løse genstande direkte ind på ens terrasse og forvolder skade her.

Og ved at bruge glasværnet kan man netop også gøre, at både småbørn og dyr kan kigge ud, uden de er i fare, så de kan få det samme udbytte af udsigten, som de voksne kan, uden man skal være bange for deres sikkerhed.