Få mere lys med fastkarm vinduer

advertorial

Skal du have udskiftet dine vinduer er det en god ide at få en glarmester eller tømrer ud og få inspiration til hvilken type vinduer du skal vælge. Det behøver nemlig ikke være de samme som der er brugt før. Ofte kan man med fordel vælge en anden type hvilke vil forandre hele ens boligs udtryk.

Det kan også være at du kunne tænke at få ændret det ene vindue til en terrassedør eller du gerne vil have et ekstra, så du får mere lys ind. Det kunne f.eks. være et fastkarmvindue. Vinduerne kan blandt andet ses her https://klarvinduer.dk/vinduer/fastkarm-vinduer

Et fastkarm vindue er typisk et større vinduesparti, hvor vinduet er fast og derfor ikke kan åbnes. 

Få en mindre elregning med nye vinduer

Er dine vinduer gamle og ikke særlig godt isoleret, kan der være mange penge at spare på ens elregning ved at udskifte dem. Rigtig meget varme forsvinder ud af vinduerne og der skal bruges ekstra mange penge på at få opvarmet ens boliger. 

Når du har fået skiftet dine vinduer er det vigtigt at du husker at få udluftet flere gange om dagen. Jo bedre et hus er isoleret jo svære er det for fugten at komme ud af boligen og udskiftet med ren luft. Hvis fugten ikke bliver udskiftet, vil det ikke alene være svære at varme din bolig op, men du kan også risikere at du får skimmelsvamp.

Luft ud mindst to gange om dagen i 5-10 minutter. Det er ikke nok at du har et vindue på klem, der skal være gennemtræk. Det er også en god ide at undlade at lukke dørene, når i går om morgenen, især til badeværelset og soverummene. Ved at lade dørene stå åbne, kan den gamle luft fra om natten blive udskiftet med ny og frisk luft i løbet af dagen.