Få aftalt en pris for den næste gulvafslibning

02 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Da du i sin tid valgte det gulvafslibningsfirma, der skulle stå for at slibe dine trægulve ned derhjemme, så var det måske fordi, de var anbefalet af andre, som du havde tillid til, når du spurgte efter et godt firma til at udføre den opgave.

Der var også skrevet gode og uafhængige anmeldelser af firmaet på nettet, men mest af alt blev du begejstret over deres gode service i form af, at de kunne sammensætte et skræddersyet tilbud til dig.

Og da de var færdige med at slibe gulvet ned, så var du så ovenud tilfreds, at du selvfølgelig ville vælge dem næste gang – hvem kunne ellers være bedre?

Firmaet med gulvafslibningen sagde da også, at det er godt at få tjekket ens gulv efter med jævne mellemrum, om der så er grund til at gøre noget ved det eller ej, men så man i det mindste holder øje med standen på det.

Men hvad skal det koste næste gang at få lavet den næste gulvafslibning?

Prissæt værdien på den næste gulvafslibning

Som sagt ved man måske ikke helt, hvornår den næste gulvafslibning skal udføres, men man ved, hvornår de kommer ud og kontrollerer gulvene for en, men gulvafslibningen skal skam nok dukke op på et tidspunkt.

Men nu er du jo ikke en ny kunde hos dem, så du kan nok ikke benytte dig af et introtilbud, og de kører heller ikke et knaldtilbud, så det kan du heller ikke få.

Men de er jo nok interesseret i at beholde dig som kunde, så de må da næsten kunne sammensætte et godt tilbud til dig alligevel, selvom det måske ikke er så godt som det oprindelige.

De skal jo kunne se fordelen ved tilbuddet, men de skal jo også holde dig tæt som kunde, hvis du nu hører om andre, som der får deres gulvafslibning billigere, end hvad du får den.

Flere Nyheder