Erfaren rengøringshjælp på Sydfyn

Har I brug for en hjælpende hånd til rengøringen?

Vedligeholdelse og regelmæssig rengøring af hjemmet er i langt de flestes tilfælde et ganske tidskrævende projekt i en i forvejen travl hverdag. Mange kan helt sikkert nikke genkendende til, at de snildt kunne bruge lidt ekstra fritid i dagligdagen til andre gøremål. Ved at overlade den hjemlige rengøring til en dygtig rengøringshjælp, kan du og din familie sikre jer lidt ekstra tid og overskud i hverdagen. Måske er rengøringen blevet for stor en mundfuld, eller måske trænger I blot til lidt ekstra tid til jer selv og hinanden i løbet af ugen. Uanset årsagen er der heldigvis god hjælp at hente. Med en erfaren og grundig rengøringshjælp er jeres hjem overladt i gode hænder, og I kan med god samvittighed koncentrere jer om andet end de huslige pligter. 

Erfaren rengøringshjælp i Svendborg og på hele Sydfyn

Hos rengøringsfirmaet Arbejdshesten har de mere end 20 års erfaring med rengøring, og de udfører mere eller mindre alle former for rengøring i Svendborg, hvor de holder til, og på hele Sydfyn. De udfører et effektivt og grundigt stykke arbejde hos både private og erhvervskunder, og opgaver som flytterengøring, håndværkerrengøring, tæpperens og rydning af dødsbo klarer de også gerne. På baggrund af Arbejdshestens mange års erfaring i rengøringsbranchen er du sikret en stabil og kyndig rengøringshjælp, som har et stort kendskab til branchen og allerede har etableret sig som et respekteret selskab med masser af loyale og tilfredse kunder. Uanset din opgaves størrelse står de klar til at hjælpe med et smil, og tilbyder desuden også andre ydelser som eksempelvis malerarbejde, hækkeklipning og ejendomsservice. 

Lyder det fristende med en hjælpende hånd derhjemme, så kan I se meget mere til Arbejdshesten og deres ydelser her. Allerede i dag kan I bestille et uforpligtende tilbud på privatrengøring i Svendborg og omegn.