En efteruddannelse kan give et helt nyt livssyn

05 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det kan måske lyde lidt floromvundet, at sådan noget forholdsvis simpelt som en efteruddannelse skulle give en et nyt syn på tilværelsen til det bedre.

Men man skal huske på, at de store rejser jo starter med et lille skridt, så det kan være sådan noget med at uddanne sig videre, der gør, at man finder ud af, hvad der er ens sande kald i livet.

Man kan have uddannet sig meget eller lidt hidtil, og så har man egentlig klaret sig fint og haft en karriere kørende på den baggrund.

Så har man været forbi mange forskellige ansættelser, der mere eller mindre har mindet om hinanden, og man tjener godt og har fine frynsegoder.

Men man har som bekendt blot det ene liv her, så det kan være på tide, at man finder ud af, hvad man gerne vil bruge resten af ens arbejdsduelige liv på, så man ikke først skal se frem til pensionen – hvor kroppen måske ikke er helt med en længere.

Efteruddannelse

Efteruddannelsen viser dig vej i livet

For mange tænker man nok på efteruddannelse som sådan noget, hvor man lige tager et lille kursus ved siden af, hvor man får nogle flere kompetencer, som man kan bruge på den arbejdsplads, man er på, hvor der er kommet nye krav.

Det kan også være i forbindelse med en anden ansættelse, som man går efter, hvor man vil øge ens chancer for at få stillingen, så man tager den her efteruddannelse.

Eller også ved man godt, at fremtiden byder på, at man skal kunne noget mere i denne profession, så man vælger at efteruddanne sig i den retning.

Men der er så også de gange, hvor man måske tager efteruddannelse for at prøve en helt ny vej i livet, eller også troede man, at efteruddannelsen skulle bruges til ens nuværende profession, men så endte man et helt andet sted! 

Flere Nyheder