Din næste butik skal være hos Gefion Group

Det er ikke hos selve Gefion Group, du skal sætte din næste butik op direkte, men det er i noget, som de er ved at tage det første spadestik til, som du kan nå at blive en del af ved at leje dig ind.

De er nemlig ved at bygge nye bygninger ude på Amager, som blandt andet skal gå til at lave erhvervsboliger, hvor man kan have alt fra kontorer, værksteder og butikker, så længe det er en form for erhvervsdrivelse.

Dette vil blandt meget mere skabe et mere attraktivt arbejdsliv ude på den del af Amager, hvor det hele kommer til at blive bygget op, og det bliver nærmere betegnet ude på Østamager.

I gamle dage kaldte man Amager for Lorte-øen, og det hang sammen med, at man kørte al Københavns lort ud på Amager, hvor det blev brugt som gødning og ellers bare skulle bortskaffes.
Senere begyndt “Lorteøen” også at omfatte Sjælland og Amager som ét hele, mens Jyder i dag sammenligner det meste med København.

Men gennem især de seneste 20 år har den negative opfattelse af Amager vendt radikalt, hvilket startede med, at man fik Metroen derud, senere kom der en stor multi-arena til, og nu bliver der bygget så meget derude, at man frygter for den sidste natur, som der efterhånden er tilbage.

Før i tiden var der godt med natur derude, selvom det måske ikke var så spændende at kigge på.

Men Gefion Group vil gøre det endnu mere spændende at tage ud til Amager, hvor man ikke bare arbejder, som de vil sørge for, men hvor man måske også kan bo i nogle af de nye private boliger, der også skyder op på Amager.

Snart bliver det folk, der pendler ind til København for at arbejde og ikke omvendt, når de skal ud til Amager for at arbejde, og det kan vi takke Gefion Group for.