Bevar dit lange hår med en behandling hos grøn frisør Valby

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I stort set alle kulturer er et sundt, fyldigt og glansfuldt hår symbol på styrke og ungdom. Tænk blot på myten om Samson, som mistede sine utrolige kræfter, da Dalila klippede hans lange, kraftige lokker – styrken sad simpelt hen i håret. I moderne tid er langt hår hos kvinder blevet ensbetydende med femininitet og også – til en vis grad – fertilitet. Derfor kæmper mange kvinder en sej kamp for at beholde garnet langt, også selv om det er mat, slidt og trist af udseende.

Daglig styling og tørring slider på håret

Mange prøver at rette op på det tørre og matte look ved at fylde håret med kemiske midler, og ved at style det med remedier som glattejern og krøllejern. Dette er dog kun en stakket frist – hvis man ikke sørger for samtidig at pleje sit hår, og med jævne mellemrum lægge det i hænderne på en erfaren frisør, vil det beskadigede og slidte hår blot klaske sammen og komme til at se endnu mere trist ud, jo flere styling produkter, man fylder på. Og det vil kun gøre ondt værre at forsøge sig med at farve håret kunstigt, eller lave lyse striber ved hjæp af afblegningsmiddel. En permanent vil måske løfte håret, men samtidig tørre det yderligere ud, så det bliver endnu mere tørt, kruset og hø-agtig af udseende.

Bevar dine lange lokker – besøg Frisør Pii

Hvis du ønsker at bevare dit lange hår intakt, er det altså en god idé at holde igen med daglig styling samt farvning og anden kemisk behandling. I stedet kan du med fordel aflægge Frisør Pii i Vanløse en visit. Her får du en på én gang personlig og professionel behandling med grønne produkter fra Aveda, som efterlader dit hår mættet med næring og skinnende blankt. Reserver tid til behandling på https://www.frisorpii.dk/valby/