Baby Kranio Sakral Terapi ved professionel terapeut i Ikast

10 juni 2021 Astrid Pedersen

Oplever du ofte, at din baby er pylret, irritabel eller rastløs? Sover baby dårligt om natten, og er hverdagen præget af gråd og uro? Så kan det sagtens være at det lille barn oplever ubalancer i kroppen.

Som voksen kender du sikkert alt til smertefulde spændinger i muskler og led, og stivhed som følge heraf. Det samme kan en baby sagtens opleve. Og i modsætning til en voksen person er en baby ikke i stand til at kommunikere sit ubehag verbalt.

Derfor vil reaktionen på smerten og spændingerne være gråd, uopmærksomhed, vredesudbrud og det du måske kender som hysteriske anfald. Dette kan være utroligt anstrengende for både forældre og børn.

Du bør således opsøge en behandler som kan hjælpe dit barn til at genfinde harmoni og balance. Og her kan du med fordel vælge en terapeut med speciale inden for kranio sakral terapi til babyer.

Hvorfor kranio sakral terapi til babyer?

Måske har du svært ved at forestille dig hvorledes et lille spædbarn kan have glæde af kranio sakral terapi. Men faktisk viser kranio sakral terapi sig i rigtig mange tilfælde at være et prima redskab når det handler om at give såvel babyer som små børn ro på i tilværelse.

Kranio sakral terapi er en blid og ikke invasiv behandlings form hvor der især arbejdes med spændinger omkring hoved, ryg, nakke og bevæge apparat. Små babyer kan sagtens have oparbejdet spændinger i disse områder selv om de ikke sidder på en kontorstol eller udfører tungt arbejde hver dag. Faktisk kan der opstå mange skævheder i barnets krop in utero. Og disse skal der så rettes op på mens barnet stadig er baby.

Hvor kan jeg finde baby kranio sakral terapi i Ikast?

Hos den dygtige kranio sakral terapeut Lis Frausing Hauge kan din baby få kranio sakral terapi – læs mere på lishauge.dk.

Flere nyheder