Afgrænsningskabel til robotplæneklipper: få det monteret korrekt

Når du køber en robotplæneklipper følger der et afgrænsningskabel – også kaldet en kanttråd – med. Denne skal monteres på en måde så den angive robotplæneklipperens arbejdsområde, det vil sige rundt om din græsplæne. Uden et afgrænsningskabel vil din robotplæneklipper hurtigt komme på afveje. Og når du skal montere dit afgrænsningskabel til robotplæneklipper er det en god idé at få det gravet ned i jorden.

Hvorfor skal jeg lade mit afgrænsningskabel til robotplæneklipper grave ned?

Der er mange fordele ved at få gravet kanttråd til robotplæneklipper ned langs kanten af græsplænen. For det første vil du ikke kunne se kanttråden og pløkkerne langs plænens kant. En synlig kanttråd og dertil hørende pløkker er sjældent noget kønt syn.

For det andet undgår du snublefaren. Får et barn eller et dyr viklet sig ind i kanttråden vil der være risiko for tilskadekomst. Under alle omstændigheder skal du ud og montere din kanttråd igen.

Når du vælger nedgravning bliver kanttråde hvor den skal. Og sidst, men ikke mindst, vil du kunne have glæde af den nedgravende kanttråd uanset om du vælger at beholde den nuværende robotplæneklipper eller om du skifter den ud med en ny model.

Kan jeg selv forestå nedfræsning af afgrænsningskabel til robotplæneklipper?

Det er selvfølgelig muligt selv at grave det til din robotplæneklipper hørende afgrænsningskabel ned. Du skal blot være forberedt på at der kræves et vist håndelag og en god portion tålmodighed hvis denne opgave skal løses på korrekt vis. Du skal sørge for at placere kablet i den rette dybde og med en temmelig præcis afstand til plænens kant hvis denne skal stå knivskarpt. Og derfor kan der være mange fordele ved at lade et professionelt firma klare ærterne.

Hvem kan hjælpe mig med korrekt montering af afgrænsningskabel til robotplæneklipper?

Hos Kabelnedlægning.dk kan du altid finde aktuelle priser på nedlægning af afgrænsningskabel robotplæneklipper.