3 varmekilder til huset

10 februar 2022 Steffen Petersen

advertorial

Har du overvejet, hvilke typer af varmekilder du kan få til dit hus? Hvis ikke, så vi vi herunder fortælle om tre forskellige typer af varmekilder. Der findes mange forskellige typer af varmekilder. Nogle er mere miljøvenlige end andre.

Hvis du vil vide mere om nogle af de forskellige typer varmekilder, så læs med her. 

træpiller vojens

Jordvarme

En meget miljøvenlig varmekilder er jordvarme. Jordvarme kræver, at der graves varmeslanger ned i jorden ved din grund, hvorefter der skal monteres en varmpumpe inde i huset, der kan føre varmen fra jorden ind i dit hjem. Jordvarme kræver heller ikke særlig meget vedligeholdelse. Du fremtidssikrer også din bolig, da varmekilder som denne, er et stort plus hos boligkøbere. 

Træpillefyr

Der findes flere forskellige slags fyr til opvarmning, og en af dem er træpillefyr. Et træpillefyr har du stående så isoleret som muligt i dit hjem, da det godt kan larme lidt. Til optænding af træpillefyr bruger man træpiller. Det kan tage noget af pladsen i dit hjem, hvis du vælger et træpillefyr, da du blandt andet skal opbevare træpillerne, og have plads til træpillefyret. 

Du kan købe træpiller mange steder. Du kan finde en forhandler ved blandt andet at søge på nettet. Hvis du bor nær Vojens, så kan du eventuelt søge på træpiller i Vojens

Radiator

En af de mest anvendte former for varmekilder er radiatorer. I størstedelen af de danske hjem, kan du med stor sandsynlighed finde en radiator. Radiatorer bruger naturgas til at opvarme med. Det er en nem og billig løsning, men det er også en af de mere miljøbelastende varmekilder. 

Det er dog også muligt at have radiatorer, der kører på el. Disse er især populære at have i sommerhuset. Denne varmekilde er dog heller ikke en af de mest miljøvenlige, men det er nemt, hvilket kan være grunden til, at folk benytter sig af det. 

Flere Nyheder